Sfintirea Caselor la Boboteaza – Ianuarie 6

Sfintirea Caselor la Boboteaza – Ianuarie 6
Cum sa ne pregatim cand vine parintele cu Boboteaza?
Pregatire. Doar o lista cu numele celor vii din familia dvs.
Punctualitate. Va rog sa imi dati o toleranta de ~30 minute. S-ar putea sa am intarzieri din cauza traficului sau alte motive.
Durata Slujbei. Daca doriti sa raman la masa si/sau sa facem Sfestanie, va rog sa precizati, pentru a rezerva mai mult timp in calendar. Nu as vreau sa intarziu la urmatoarea familie.  Slujba Bobotezei dureaza de regula 10 minute. (Sfestania 1h)
Anularea Slujbei. Daca doriti sa anulati sau sa modificati va rog sa o faceti oricand inainte cu minim 1h.
Donatii. Nu putem sa platim Harul si Lucrarea lui Dumnezeu, insa daca cineva doreste sa sprijine misiunea Parohiei noastre va rog sa faceti o donatie prin check pe numele parohiei: Holy Resurrection Parish sau PayPall (pe prima pagina website-ului parohiei  www.holyresurrectionparish.org). Precizati la Memo scopul donatiei dvs.(Sluba, Membrie, Peple in Need, Pomelnic Anual, etc.). Valoarea donatiei este alegerea dvs. Daca cineva trece prin dificultati financiare, va rog sa nu treaceti cu vederea Boboteaza. Aceasta va fii donatia mea pentru dansii!
 – Pomelnic Anual. Lista celor vii si adormiti pentru a fii pomeniti, puteti sa mi-o dati la Boboteaza, la Biserica si oricand prin email.
Pentru membri parohiei: $15/Suflet/an; pentru nemembri $30/Suflet/An. Pomelnicul Anual insemna pomenirea sufletelor saptamanal la Jertfa Sfintei Liturghii. 
Va rog sa faceti o donatie prin check pe numele parohiei: Holy Resurrection Parish sau PayPall (pe prima pagina website-ului parohiei  www.holyresurrectionparish.org). Precizati la Memo scopul donatiei dvs.

pr. Octavian